Toys, toys and more toys

Since Atiqah’s birthday is just around the corner, we decided to do some serious shopping today🙂 . Luckily for us the awaited Krismas sale has started nationwide. Krismas = Toys. Jam 2 petang, kami dah berada di dalam perjalanan menuju ke Saratoga Springs, kira2 3o min dari Troy. I love the town. Cantik dan bersih. Kebetulan pula, Isnin lepas snow turun agak lebat di Saratoga. Bila kami sampai di sana, kiri kanan jalan nampak putih je. Nice view.

As expected, Wal-Mart was full with people. Tambah pula today’s Saturday. One thing I noticed, mat saleh kat sini suka shopping awal2 for major events like Krismas, Halloween etc. One good virtue I learned from this is don’t procrastinate. Selalukan kita dengar, “Alaa, awal lagi kan. Kita tunggu dulu. Banyak masa lagi. Nanti2 sempat lagi kita buat”😉 .

Anyway, back to our toys story. Harga toys kat sini ada yang murah dan ada yang mahal. Biasalah kan. Kalau nak yang betul2 murah, boleh singgah di One Dollar shop je (macam kedai RM2 or 100 Yen Shop). Ha, apa lagi. Borong, jangan tak borong. Most of the toys were made in China of course. In fact, everywhere you go in the States nowadays, the nation is currently over-populated with products from China: thanx to the wonder of Offshoring, according to Thomas L. Friedman.

Kalau di Wal-Mart dan Target, biasanya the price starts from $5 and it goes up from there. Action figures like Spiderman, Batman, Transformers, Power Ranger etc will cost you around $7 t0 $30. All depend on their sizes. Memang rambang mata kalau nak memilihnya🙄 . Tak caya? Try tanya Aqif🙂 . Tu belum masuk kisah games console like PS2, PS3, Wii and XBox. Panjang lagi kisahnya.

Finally, at the end of the day, after nearly 4 hours of serious cognitive processes and intellectual & healthy amount of negotiation took place🙂 , Aqif settled for PS2’s Shrek the Third and Atiqah went for Vtech’s Write & Learn Letter Pad. Nasib baik ada dua tv kat rumah, kalau tak memang tak merasa la nak tengok tv lepas ni.

2 responses to “Toys, toys and more toys

  1. nak kirim, nak kirim….. my toys – the kitchen utensils!🙂

  2. Boleh aje🙂 . Selalunya saya survey online dulu for better deals. Like yesterday saya pergi Target, Vtech VSmile Pocket was $80. Esoknya bila go online, dah turun jadi $50. Terus sambar🙂 .

    Nak cari play kitchens? Here’s the list:
    Wal Mart
    Target.com
    KB Toys

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s