Winter storm datang lagi…

Petang semalam sy bergerak ke universiti agak awal dari biasa: 4:30 petang (hehe, awal la tu banding selalunya pukul 5:30 petang) . Kena prepare for group presentation untuk kelas Studio Design in HCI. Kali ini kami berkumpul di cafe library, agak santai sedikit. Sempat order kopi secawan. Selesai je seisi dry run, kami terus ke kelas.

The presentation went well especially if you have a talented English teacher in your group🙂 . Keluar je dari kelas untuk ke Student Union, nampak putih je kat luar. Oh! Salji turun lagi di Troy. Lebat lak tu. Boleh tahan juga kali ni. Baru pukul 9:00 malam dah dekat 5 inci. Selalunya kalau winter storm datang, salji akan turun semalaman. Ntah2 sampai 1 kaki jadinya pagi esok…

Sampai rumah, sy pekena milo panas dengan donut dulu. Tak dapat teh tarik dengan pisang goreng, milo dan donut kira okey juga lah🙂 . Sambil2 tu, sempat check public announcement di TV dan Internet. Di sini kalau winter storm melanda, sekolah dan universiti selalunya akan ditutup untuk tujuan keselamatan…

RPI: Feb 13, 2008 : Rensselaer is open and operating on a normal schedule (😦 for abah )

Elementary School #14: Wed. Feb. 13 – Schools Closed Due to Weather (😀 for kakak)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s