QS Class of 95/96

Dah 12 tahun rupanya usia gambar kat atas ni. Muda trang tang2 lagi semuanya masa ni🙂 . Tn Hazlan kita pun maintain slim lagi, ye tak? Rasanya gambar ni diambil somewhere near the end of our term at NCUK Shah Alam di Seksyen 6 (di pertengahan tahun ’96).

Masa tu semua tengah bergumbira. Al maklumlah, semuanya sibuk dok membayangkan macam mana rasanya nak study di negara orang. Ada yang nak ke Salford, ada yang ke Liverpool dan yang nak ke Newcastle pun ada gak. Tapi sayang seribu kali sayang, gambar dengan lecturers tak ada pulak. Di mana rasanya Pn Hasmawati, Cik Ana, Miss Eneng sekarang?

Gambar reunion yang lepas. Tak ingat lak bila tahunnya. Maybe 2004 or 2005 gitu2. Anyway, mari kita tengok sapa yang maintain lagi berbanding 8 tahun sebelumnya, hehe. Kalau dulu soklan paling fofular selepas habis belajar, “Bila nak kahwin weh?”, sekarang pula, kalau jumpa di tengah tepi jalan, soklan paling glamer “Anak dah berapa?”😆 …

Fast foward to year 2008. Semua dah jadi QS yang berjaya (errr, kalau tak practice QS, boleh dipanggil QS gak ker?🙄 ) . Ada yang menabur bakti di agensi kerajaan gomen (termasuklah yours truly) and as for the rest, ada yang join consultants and contractors. Ada juga yang dah jadi lecturer di universiti, tak gitu Hanz? A few of us even have successfully became registered QS. Boleh letak Sr. kat depan nama. Mahal tu! Cuma sekarang, sy dok tunggu sapa nak buka company sendiri dulu…

3 responses to “QS Class of 95/96

  1. Waaa… those faces look familiar to me! Ada lagi tak yg bujang trang tang tang? cos mate aku ada… boleh kita match kan. Ahak.

    Parents ko dah mai ka? Bess nya.

  2. Rasanya semua dah berpunya🙂 . Parents aku belum sampai lagi. Insya Allah May 3rd. Sekarang tengah dok menyusun jadual nak bawak pi jalan2…

  3. salam yien..gathering pas umah tuan farid diaorang kata nak buat umah aku…KUANTAN…..huk..huk..huk…mari..mari…selamat datang…give me a call…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s