Dugaan…

Yup, 72 F ~ 22 C. Spring is finally here. Kalau di musim sejuk, asal nak keluar je, berlapis2 kena pakai. Datang musim bunga, cukup sekadar dengan t-shirt and jeans. The weather outside is just nice. Tapi di musim spring ni, datang pula dugaan yang lain macam. Bila berjalan tu, sekali sekala kena pandang bawah gak. Kalau tak, mau jadi kes langgar tiang macam cerita kawan kita yang sorang tu. Dugaannnn 😀 …

Ada yang bertanya, kenapa kena pandang bawah pula bila berjalan? Alkisahnya, Americans ni pantang cuaca okey@panas skit, mesti nak berjemur. So faham2 jelah, bila dah berjemur di atas padang tu, banyak yang tersurat dari tersirat. Dugaannnn…

Advertisements

2 responses to “Dugaan…

  1. bestnya. kat sini, spring mcm winter. suhu masih di bawah 10 degree. mcmana nak pakai shirt biasa je. jelesnya!

  2. Sini kalau masuk April dah mula panas. Bila masuk June/July, tak terkata panasnya. Memang kena cari air-cond kat Wal*Mart time tu…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s