LG Aloha!

Memula cadangnya, sy nak beli walkie talkie je sepasang untuk road trip USA 7 hari 7 malam bulan depan (masa parents sy datang), tp bila pikir balik, baik beli cell phone je satu lagi. Kalau sesak2, boleh guna untuk check email atau main games😀 . Lagipun antena walkie talkie tu sikit punya panjang, macam kureng je bila nak bawak berjalan.

Jadinya, dua hari lepas sy singgah di virginmobileusa.com. Masa memula datang sini dulu, first day sy dah sambar satu, K10 Royale. Tp memang tak user friendly langsung – usability memang totally out. So, kali ini nak cari yg berjenis skit ler. Lagipun my better half yang akan guna phone ni. Nak le yg nampak ayu skit😀 .

Dah puas mencari , dapat la LG Aloha ni (criterias: small and of course cheap – bukannya boleh pakai kat Malaysia pun lepas ni). Harga cell phone $15.00 (dapat bonus airtime $17.50). Ini sudah bagus, kira dapat free – siap untung $2.50 lagi). Terus sy beli satu. Petang tadi, UPS dah selamat hantar rumah.

Yes, selepas puas membelek sana sini, it is totally much better berbanding ngan K10. Senang la skit lepas ni masa nak berjalan, tambah2 kalau nak ke Woodbury yang sebesar2 outlet tu…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s