Hari yang ditunggu…

Sibuk bebenar sy selepas balik dari roadtrip Ahad lepas. Jadinya, tak menyempat sy nak update blog. Nak mengadap laptop ni pun kejap2 jer.

Since our flight back to KL is on May 22, so hal2 berkenaan dengan rumah, bil2, alamat surat menyurat dan bank nak kena selesaikan secepat yang mungkin. Tak le rush nanti minggu depan. Boleh plan gi picnic kat Grafton Lake for the last time 😀 .

Anyway, hari yang ditunggu2 dah tiba. Insya Allah, esok kurang lebih jam 9:30 pagi (Sabtu, 9:30 malam waktu Malaysia) sy akan menerima diploma MS in Technical Communication di dalam majlis commencement 2008 RPI.

And for those of you who are interested to follow the event, here’s the link to the live webcast. I’ll update more about it later tomorrow night.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s