Monthly Archives: June 2008

Berkampung di INTEKMA, Shah Alam

Next week I’ll be attending an event which without a doubt helped to shape my career over the past 7 years. For 3 days and 2 night, kesemua penyelaras dan pentadbir laman web dari setiap cawangan dan JKR negeri akan berkampung di INTEKMA, Shah Alam untuk menghadiri Bengkel Anugerah Laman Web JKR 2008.

Laman rasmi Cawangan Kontrak terpilih lagi di antara 5 terbaik tahun ini.  Kalau dulu sy yang jadi pembentang bersama my former boss, kali ni sy hadir sebagai pemerhati. Apapun, wish the web team all the best for the final presentation!

Btw, dah lama rasanya my e-500 tak beraksi. Kurang lebih sebulan dah tak sentuh; sejak balik hari tu. Insya Allah, I’ll snap some pics while I’m there next week…

Advertisements

From Alor Setar with L.O.V.E.

Salam to all. I’m BACK!

It’s been more than 3 weeks now we’re in Malaysia and I’m glad to say that it has been a wonderful 3 weeks so far. I’ve been wanting to post this entry earlier tapi asyik tak menyempat, so many things to be settled – even the bags are still unpacked.

And since we have yet to move in into our new house at Shah Alam, so tambah kelam kalibut sedikit. While I’m currently staying at my sis’s place at Sepang (daily commute to my work place at KL – yes I know, jauh tu 🙂 ) , Ayu and the kids are at Alor Setar. Harap2nya by end of this month, kami bolehlah pindah masuk rumah baru.

Apa2pun, we’re having da bomb with the variety of delicacies available here and there. Mana nak cari keow teow kerang kat New York for a dollar , hehehe… Tak cukup satu boleh order lagi. Tak yah nak pikir2 panjang.

As for the kids, since dah lama diaorang tak ke KFC, pantang ada peluang, nak ke sana jer jadinya. Alamak, cerita pasal food ni, teringat nasi lemak lak plak. Later y’all!