From Alor Setar with L.O.V.E.

Salam to all. I’m BACK!

It’s been more than 3 weeks now we’re in Malaysia and I’m glad to say that it has been a wonderful 3 weeks so far. I’ve been wanting to post this entry earlier tapi asyik tak menyempat, so many things to be settled – even the bags are still unpacked.

And since we have yet to move in into our new house at Shah Alam, so tambah kelam kalibut sedikit. While I’m currently staying at my sis’s place at Sepang (daily commute to my work place at KL – yes I know, jauh tu πŸ™‚ ) , Ayu and the kids are at Alor Setar. Harap2nya by end of this month, kami bolehlah pindah masuk rumah baru.

Apa2pun, we’re having da bomb with the variety of delicacies available here and there. Mana nak cari keow teow kerang kat New York for a dollar , hehehe… Tak cukup satu boleh order lagi. Tak yah nak pikir2 panjang.

As for the kids, since dah lama diaorang tak ke KFC, pantang ada peluang, nak ke sana jer jadinya. Alamak, cerita pasal food ni, teringat nasi lemak lak plak. Later y’all!

Advertisements

5 responses to “From Alor Setar with L.O.V.E.

  1. lama aliff tunggu abang update blog ni.. ada di alor star yer.. kalau dah masuk rumah baru di shah alam boleh kita pekena teh tarik!

    welcome back!

    ofis dimana?

  2. Dah tentu Aliff, dah lama tak pekena teh tarik kat Shah Alam. Tak sabaq nak pindah ke sana πŸ™‚ . Btw, my office is at Menara TIMA (sebelah Medan Mara) . Kalau datang shopping kat Sogo tu, bleh je dtg ke opis…

  3. lah kat situ jer! Hari-hari Alif lalu on the way nak balik rumah!

  4. Welcome back Khairil! Hope to see more pix here!

  5. Hey !

    Skrg Jef dah balik Malaysia jugak, dah almost sebulan!
    Sbb sampai sini, 1st of July, and dah nak akhir bulan!

    But yeah, Malaysia is so much more different than Troy kan?

    Anywayss, Akan berada dlm Malaysia sampai 2 minggu leps Raya, then Sophmore kat Troy High

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s