Berkampung di INTEKMA, Shah Alam

Next week I’ll be attending an event which without a doubt helped to shape my career over the past 7 years. For 3 days and 2 night, kesemua penyelaras dan pentadbir laman web dari setiap cawangan dan JKR negeri akan berkampung di INTEKMA, Shah Alam untuk menghadiri Bengkel Anugerah Laman Web JKR 2008.

Laman rasmi Cawangan Kontrak terpilih lagi di antara 5 terbaik tahun ini.  Kalau dulu sy yang jadi pembentang bersama my former boss, kali ni sy hadir sebagai pemerhati. Apapun, wish the web team all the best for the final presentation!

Btw, dah lama rasanya my e-500 tak beraksi. Kurang lebih sebulan dah tak sentuh; sejak balik hari tu. Insya Allah, I’ll snap some pics while I’m there next week…

2 responses to “Berkampung di INTEKMA, Shah Alam

  1. ye…lama tak tengok nice pic dari laman abang ini. bytw gambar reenslaer (batu pintu masuk kot) aliff buat wall paper sebagai pembakar semangat..

  2. Salam..
    Ooii.. dah balik mesia kaa.. Ingat dok kat TRoy lagi… kata nak sambung.. wa.. tak sempat ler aku nak berkunjung..
    Zack Sheffield

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s