Alhamdulillah…

Alhamdulillah, everything went really well for me this morning @ Tingkat 5.

Memula sekali, tima kasih buat semua (friends, colleagues, my family kat Alor Setar dan Shah Alam😉 ) for all the best wishes I got, banyak dapat thru Eff Bee, huhu…

Tak lupa buat Kak Ina, Kak Siti, Kak Mar, Intan, Kak Fuah yang tolong sy comb binding my presentation’s handout😀 . Sorry ler, tengah sedap dok makan nasik lemak pagi tadi, tetiba jer kena tolong sy. Esok sy janji bawak coklat from Langkawi…

Sy sampai @ Tingkat 5 dalam pukul 8:50 pagi gitu2. Just nice. Tp sampai2, urusetia dah tegur.

“Blazer mana En Khairil?”

“Errr, kena pakai ka?” (sambil garu kepala yang tak gatal)

“Kena sesangat. Untuk Ph.D pula tu.”

“Oh, itu macam ka?”

Terus sy naik ke Tingkat 16, nak pinjam blazer. Nasib baik ada. Ngam2 lak tu.

Pukul 9:30 gitu2, sy dah ada dalam bilik interbiew. Nak dipendekkan cerita, sy amat berpuas hati dengan persembahan pagi ini kepada jawatankuasa pemilihan. Walaupun ada juga jawapan yang terjun ke laut (orang tanya lain, sy jawab lain), tp keseluruhannya, Alhamdulillah…

As for now, I shall have to wait and see. Kalau ada rezeki, Insya Allah…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s