Google Calendar + Punch Card = Awesome ;)

Semenjak dua menjak ni, since sy dah selalu sangat ulang alik dari Blok F ke Menara TIMA (ni tak termasuk dengan kerja luar pejabat @ bengkel, kursus, ceramah etc), bila sampai hujung bulan masa nak update punch card, kekadang puas memikir, mana la sy pi sekian2 tarikh ni…

Last month, I found the best solution ever. Memandangkan sy dengan internet ni boleh kata kawan rapat, teman lagi mesra, sy update my daily activities online via Google Calendar. The app is so intuitive, seriously. Memang awesome😉

Masalah nak update punch card dah okey. Cuma satu je, lepas tu nak kena mengadap boss lak.

“Errr boss, minta otograf …” 😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s