Magpies…

Tomorrow will be the final day for the EPL (The FA is trying hard to rebrand the league as BPL, but I guess it’ll take a few years before people start to adopt it).

I was reading a piece in The Sun just now about Shearer saying that his team, the Magpies will survive the relegation battle and stay in the top league next season…

Spring ’97
There we (4 sekawan, jalan2 utara UK) were at the St. James Park, browsing thru the official merchandises in the team store, looking for the cheapest ever possible sourvenier to take back home to Manchester (cam biasa, mana cukup bang dengan GBP 291. Bayar rumah dengan utilies dah GBP 180 sorang. Aaa, those were the days 🙂 ) . Sy macam biasa, musti rembat jersi barang satu. Dapat la satu home jersey for 19 quids…

Lepas habis bayar, ada sorang mamat ni (rasanya bukan Geordie, pasal dia pakai baju Chelsea), dia kata Alan Shearer nak datang stadium. Ada interview ke apa, tak ingat lak. Uiih, Shearer tu. Sapa tak kenal striker England yang kepoweran tak terhingga time tu. Euro ’96, remember?

Ok, kami sanggup tunggu. Bukan senang nak jumpa lepas ni. Kalau Beckham and the co, masa tu senang nak jumpa. Kalau ada home game di Old Trafford, katakan pukul 3:00 petang kick off, dalam pukul 1:00 petang diaorang dah kena ada kat stadium. Sy selalu tunggu kat ruang diaorang selalu parking kereta (Hari Sabtu aaa, tak ada kelas okay time tu, hehe…) . Dapat la otograph Beckham, Sir Alex, Scholes…

Balik kepada cerita Alan Shearer tadi. Jauh lak menyimpang. Lama gak kami tunggu, mau dekat 1 jam lebih. Tak datang gak. Kami pun cargas. Tak sempat la nak jumpa striker england tu. Habis cerita.

Nway, whatever it is, sy ucapkan selamat berjaya buat Encik esok…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s