Lama betul…

Yes, lama betul sy tak menulis ni. Tak leh jadi cam gini. Jadinya weekend ni, sy dah plan. Nak menulis jer. Malam ni, sy sambung balik cerita HLP yang lama tersangkut tu. Rasa-rasa kalau dah siap siri cerita HLP ni, boleh siap satu buku, huhu…

Kebiasaannya kalau weekend, sy selalu bawak balik kerja opis ke rumah. Kalau kat opis, dengan meetingnya, memang tak sempat nak buat time opis hour.

But this weekend, NOPE! Cerita pasal kerja, hari Isnin nanti boleh sambung. Sy nak berkarya jer hujung minggu ni…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s