Rindu…

Dalam banyak2 benda yang sy paling rindu sekali masa di Troy; semestinya membaca. Kekadang satu hari boleh habis 10 artikel. Layan betul time tu. Tambah lak kelas tak banyak, dok kat rumah jer…

Kalau agak time berduit tu (selalunya bila elaun masuk aaa), adalah menjadi kewajipan sy sebagai pelajar HLP harapan negara (huhu :D) untuk melayari laman web Amazon dan Half.com. Cari used books. Order online, seminggu sampai.

Sekarang ni, kalau nak baca satu artikel yang 5 helai pun, belum tentu sempat nak habiskan. Buku? Kirim salam la jawabnya.

Ouch! Rindu betul…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s