Beating jet lag…

I came across this wonderful article – Beating jet lag which was published in today’s Star Online. Relevan sangat untuk yang akan ke US tak lama lagi tu😉 …

Seminggu masa kami baru sampai di Troy, the whole famili asyik bangun tidur pukul 3:00 pagi tiap2 hari😀 . Lepas tu sampai ke pagi boring giler, tak tau nak buat apa. Cable tv belum masuk, internet pun tak ada lagi. Jet lag punya cerita…

One response to “Beating jet lag…

  1. thanks for d link ..am doing lotsa reading pre-departure ni …dah masuk forum sana sini browsing about life over there ..i hope to enjoy the stay as u and ur family did ..knock on wood lah

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s