Bersusun…

Adus, semenjak balik dari Sabah ni, bersusun aaa jadual sy sampai 1 Ramadhan nanti…

28 – 30 Julai
Lecture pembangunan laman web menggunakan WordPress

3 – 5 Ogos
Lecture pembangunan laman web menggunakan CSS

2 – 5 Ogos
Anugerah ICT @ KK, Sabah
(kensel, kena give lecture di atas)

6 – 7 Ogos
Seminar on Professionalisation of Asset & Project Management, PWTC
(rasa2 macam tak leh join, nak kena melapor diri di opis #2. Dah 2 minggu tak jenguk muka)

10 – 12 Ogos
Bengel Aplikasi Web, Langkawi

(kensel, urusetia cadangkan selepas raya)

12 – 13 Ogos
International Conference on Information – Learning Inovations in Higher Education, Legend Hotel (baru apply semalam, harap diluluskan. Tentatif program macam best jer bunyinya)
(tak leh pi, unit latihan kata masa dah suntuk nak semak permohonan. paling kurang kena 2 minggu notis)

17 – 18 Ogos
PAQS, Crowne Plaza Mutiara

18 – 21 Ogos
Bengkel KM, Port Dickson Genting Highlands View Resort

Errr, bila nak masuk opisnya? Adus, dah jadi kes berkirim salam di angin lalu ni. Especially, yang awal Ogos tu…

Auto-pilot mode is now on, huhu…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s