Balik kampung…

Minggu depan, kami bercadang nak balik kampung, berpuasa kat Aloq Staq. Just nice je, kakak pun cuti sekolah seminggu. Novelis yang sorang tu tak ada masalah, boleh amik cuti ikut suka :D, jeles2. Aqif pun line clear, tak sekolah lagi. Cumanya…

Abahnya lak. Ish2, harap2 tak ada la important meetings ataupun yang sewaktu dengannya rabu – jumaat depan. Kalau jadi, selasa petang dah boleh bertolak balik ASKed, Insya Allah.

Balik Shah Alam? Hmmm, hari Ahad okay gak. Kalau balik Isnin hari cuti Merdeka tu, confirm sah2 200% kena tempuh jem @ PLUS…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s