Laksa..

Meriah betul Bazaar Ramadhan kat Alor Star ni. Err, like seriously. Petang tadi masa kami nak ke Giant (yes, sudah ada Giant kat Alor Star, dekat ngan rumah lak tu), ramai yang dah mula mencari juadah berbuka.

Itu baru pukul 4 petang k? Hmm, kalau cam gini gayanya, time orang balik opis nanti around 4:30-ish, for sure lagi ramai ler umatnya. So, elok2 kami nak ke Giant, terus kami singgah dulu cari juadah gak. Join the club. The more the merrier 😉 .

Oh yes btw, my girl2 tu, Atiqah dah 4 hari berpuasa penuh. Actually we’re quite amazed with her. Relaks dan maintain jer. Lari sana, lari sini. Tak nampak letih pun.

Pilihan kat bazaar tu memang banyak aaa. Macam2 ada. Berjuta-juta lemon. Teringat masa kat Troy dulu, mana nak cari semua nie. Masak jelah apa yang ada. Mana mau cari murtabak and roti john kat sana, huhu…

“Abah, I want laksa.”

Errrk? Laksa lagi. Minat betul kakak dengan laksa ni 😀 .

Abahnya? Confirm chicken wings!

Advertisements

2 responses to “Laksa..

  1. huhu ..i miss all the PARAMs back home ..missing the food ..dah a few days berbuka ngan telur goreng manjang ..lama2 naik bisul ni overdose ngan telur haha

    selamat berpuasa to u & family

  2. Like I said hari itu, agak2 lapar tu, calling2 jer Kak Izan, huhu… Kak Izan okey jer, dia pun dah tau sesangat perangai student Mesia kat Troy 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s