Pet peeve…

Just got back from doing a bit of shopping. Kat Shah Alam ni, kalau nak menyopping, Insya Allah tak ada masalah. Cumanya…

Satu jer, kenapa masa orang tengah sibuk nak mencari barang, masa tu lah diaorang nak re-stock barang, nak susun produk la, nak setup booths dan yang sewaktu dengannya ?

Don’t you know and realise, by doing these, you’re actually taking up some valuable space (tempat circulation area for buyers to push their trolleys now have been occupied with boxes and stuff) dan of course nampak tak berapa sedap mata memandang…

Why can’t they just allocate specific time say from 10:00 pm – 12:00 am or 6:30 am – 8:30 am to do these things?

That’s exactly what they are doing in Price Chopper and Wal Mart. Masa nak gi shopping, walaupun orang ramai, still okay jer. Tak nampak kelam kabut dengan all those big trolleys nak menolak barang, etc…

Hmmm, sabar2. Bulan puasa ni, kang batal puasa 😀 …

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s