Bad news & Good News…

Di satu malam, tika jarum jam hanya malu beberapa minit dari jam 11:00 malam. Lokasi bertempat di ruang tamu sebuah apartment…

“Kakak, I got bad news and good news,” told Aqif as he was running to the living room.

“Okay, let me hear the bad news first.”

“The bad news is Mama is still not sleeping.”

“Alaaa… The good news?”

“The good news is Mama baru jer nak tengok DVD in her room.”

“Yeay!”

Kat rumah kami ada rules, kalau dah malam tak boleh tengok cartoon. Kena baca buku and tv off @ 10:00 pm.

But that rules usually come in effect with Mama.

Kalau dengan Abahnya, boleh segala. Korang nak layan cartoon sampai pukul 12:00 pun tak pa, cuma jangan kacau Abah layan Internet jer, wakakaka…

3 responses to “Bad news & Good News…

  1. so..u r the good guy eh..ceh!

  2. Abah mithali la katakan😀 …

  3. chomel~ hahaha.. tp tu mmg roles seorang ayah.. hohoho

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s