Panjang cuti bang… :D

Selamat, cuti dah diluluskan. Makasih, hidup boss…

25/12/2009 – 4/1/2010

Ganaz2, I like😀

Nota: Selepas sy dah hantar artikel Isnin lepas, tetiba rasa best lak nak sambung ngan tajuk yang lain pulak. Layan gak aaa menulis ni. Yang best sekali, part research tu. Patut la orang kampung sy selalu dok kata,

It’s the journey that counts, not the destination Ayien 8) …

2 responses to “Panjang cuti bang… :D

  1. saya tak pandai menulis paper. Boleh bagi tips?

  2. Sy mula minat menulis masa buat MS dulu. Tambah lak dapat galakan from my prof. Ayat tunggang terbalik pun takpa, janji sampai maksud. Tp kalau nak submit for publication tu, kena la hantar for proofread etc.

    Macam paper yang sy tulis dua last week, ada la dekat setimbun artikel/buku sy refer. Most of the articles are available online @ portal ACM (sy lebih ke arah web usability, UXD ngan HCI).

    Kalau DeLinn nak dapat pendapat academia, boleh refer to PM Zaidi: http://norzaidi.blogspot.com.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s