Snowmageddon…

2 feet of snow! Even Mr Pres. got a name for it, ‘Snowmageddon’…

Washington is currently experiencing its worst snow in 90 years. Wish I were there with my Oly though. As a photog I will have a field day snap sana, snap sini…

Here’s a quick run down on what usually happened in Troy while I was there a couple of years back when snow turun tak henti2 (selalunya malam dan bersambung ke awal pagi) …

  • For sure uni tutup, boleh sambung tidur😀
  • Sekolah kakak @ School 14 pun tutup gak. Tak leh bayangkan camna kakak nak meredah salji yang sekaki lebih tu…
  • Padang kat depan rumah akan jadi putih, seputihnya and yours truly dah ready ngan my beloved Oly untuk amik gambar mana yang patut…
  • Kakak dah standby dengan snow slide. Kat belakang rumah kebetulan ada slope, layan gak aaa🙂
  • Snow angel dah jadi satu kemestian.
  • Adik will ask kakak to get a bowl of snow so that he could play with it macam ABC, huhu (he’s so not in good term with snow, takut sejuk)…
  • Jangan nak ngada2 cuba nak drive kereta, masuk ke longkang jadinya kalau silap haribulan…

2 responses to “Snowmageddon…

  1. cars in snowy countries, they have some kind of brake or tyre protection towards the slippery-ness. is it true? sorry i’m a bit ignorance bab2 nih.

    and how do cars/motors work in thick snow situation eh?

  2. Yup, ada snow tyres. Selalunya kalau snow baru turun (still soft laie), okay lagi kalau nak drive. Cumanya bila dah keras (jadi ais), memang tak sesuai drive. Kalau tekan brek pun, tak makan. Kereta akan slide merata…

    Usually bila snow turun, majlis bandaran akan hantar snow plough untuk clear jalan. Pastu dah boleh drive, cumanya tepi2 jalan, snow dah jadi dua/tiga kaki tinggi😀 …

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s