i.am.back @ alor.setar.4.1.day.only

Tak pernah seumur hidup ke Terminal LCC. Ingatkan dekat jer ngan KLIA…

@ 5:30 sebelum subuh, waja dah kat atas jalan. Cruisin’ and chillin’ la konon. Sekali @ 6:30 tak nampak terminal lagi pun. 7:15 kapal dah nak terbang, huhu.

Nasib baik sampai ngam2 to check in, subuh and terus ke p4.

Err, my take? Lepas ni kita amek Firefly je lah wahai rakan2 Tn/Pn penyelidik yang dihormati sekalian😀 …

Oh yes, agak2 kalau tak sempat nak breakfast tu kalau flight pg, nasik lemak combo AA okey gak. (Combo tu pasal dia termasuk mineral water)

And another thing, all the signages say ‘Terminal LCC’. Tercuak sekejap. Abis tu mana LCCT nya? Biasalah early morning, belum pekena teh tarik lg. RAM DDR1 tak berapa nak jalan…

Btw. tiket teksi from airport alor.setar ke downtown (teringat downtown Troy/Albany lak) will cost you RM25, while from airport langkawi to lanai is RM20. Apakah relevannya maklumat ini sy pun kurang pasti…

2 responses to “i.am.back @ alor.setar.4.1.day.only

  1. asyik outstation aje yea.. tak penat ke uols?🙂

    ape-ape pon, lcct mmg JAUH dari klia okeh. memang saspen.. haha. moral= next time choose firefly laa, heheh.

    • Cam nak pengsan bulan Mei ni. Masuk opis sehari, dua hari outstation. Jenuh la nak cover kerja opis ngan kerja research dlm 8 bulan ni…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s