Awai sungguh…

My day will start early 2moro, really early…

5:30 pagi, I should be on my way to Subang Airport (I like the ambience over there, very the relaxing one). This time around, I’ll be taking a taxi. Kalau tak, jenuh bayar parking. 3 hari bang…

FF to Kuala Terengganu @ 7:00 pagi. Insya Allah, sampai @ 8:05 pagi. Rasanya tak sempat nak breakfast kot (kalau AA boleh gak pekena nasi lemak combo @ RM8, huhu). Belasah je lah apa yang available kat KT nanti…

Once arrived and makan apa yg patu, get a cab and terus kena pi Primula, the conference’s venue. Register b4 9:00 am, just nice to listen to the 1st keynote paper being delivered…

Actually, I’m kinda excited and really looking forward to attend this conference. Cam best jer…

2 responses to “Awai sungguh…

  1. Selamat berconference. Geng2 saya ramai gi sana, AJK. Tapi saya tak terlibat lah kali nih🙂

  2. Tenkiu DeLinn😀. Yup, memang ramai betul geng2 UUM kat sini…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s