Monthly Archives: June 2010

Mentari Muncul Lagi…

Ever since I found out I managed to bag the English test last Friday, terasa lapang dada yang teramat (kalau tak caya, try asking Ayu on how depresing  I was like after the test and before the result was out, huhu…).

Dekat opis boleh lagi maintain – sibuk dengan kerja bagai, bila balik rumah terus tukar mode. Luckily Ayu is always there for me :).

Thus automagically to commemorate my little2, small2 attainment , my default song over the past two days is ‘Mentari Muncul Lagi’.

Layan beb lagu ni, teringat zaman2 kat Salford dulu lak 8)

So, sekarang ni tengah dok layan non-stop blog student2 yang sedang/telah amik Ph.D for inspiration and motivation before the interview session in 10 days time ….

This entry for instance enlighten me about the different type of Ph.D research…

Advertisements

I did a PhD and did NOT go mad …

Err, not yet. Baru je nak apply scholarship. Perjalanan yang masih lagi JAUHHHHHHHH…

Found this article on the net just a while ago. Good reading on a cool and breezy Sunday morning (at Shah Alam that is, I bet at Troy sure dah malam sekarang ni) 😀

Rindu rinduan…

Dah masuk hari kedua anak teruna kami, Aqif demam.

Want to know why? Rindukan MAMAnya. Seriesly, I’m not joking…

Weekend ni kebetulan, Ayu ke Sabah (promo novel CKB @ Popular). Perginya pagi Jumaat. Lepas hantar Ayu ke LCCT, terus ke klinik…

Malam sebelumnya, belum apa2 lagi Aqif dah demam, huhu. Seingat sy, tak pernah lagi Aqif berpisah dengan mamanya walau sehari pun. Memang kes berat ni 🙂

Berhenti Mengharap…

Over the past a couple of weeks, my official song was ‘Berhenti Mengharap’, all the way, thru and thru. Ni pasal kes amik TOEFL baru2 ni.

Dah tahu the day before the exam was Friday, yang selalunya akan sibuk dari pagi sampat ke petang, nak gak gi register to take the exam hari Sabtu tu.

Should have registered on Sunday instead. My first big mistake…

Based on my previous attempt in 2005, it’s not that difficult compared to GRE (adus, tak sanggup dah nak amik exam yang satu ni). Unfortunately due to fatigue and lack of preparation (2nd major mistake), you definitely don’t want to know what I think about my performance on the test day…

Fast forward to this week…

Over the past couple of days, I’ve been checking the ETS portal religiously, without failed. Asyik keluar mesej ni jer…

Score: Not Available

Punyalah pressure, sampai terbawa ke mimpi. Ini sudah kes berat, huhu…

Jadinya tadi masa nak check result, punyalah tensed, sampai kakak yang jadi mangsa kena bacakan the result. The verdict..

Alhamdulillah…

Sekarang baru semua syarat dah complied, I like 😀 …

Now, tunggu interview lak minggu depan2. Barulah ada semangat skit nak concentrate on the presentation…

Note: This hopefully explained the lack of updates over the past two weeks. Sekarang boleh layan WC, Go Brasil Go…

I like…

If you’re planning to have your own website and you’re not so techie (just like me), look no further. WordPress 3.0 is definitely what you want. I like 😀

Since July 2009, I’ve conducted a few workshops for a few branches/units on how to use WordPress.

From the feedback I received, not a single complaint so far. Semua A OK. The most popular and fav comment I got, “Senangnya nak guna WordPress ni.”  8)

@ Cherating…

Berbengkel 3 hari 2 malam. Sambil berbengkel, rasanya sempat lagi kot snap mana yang patut…

Belajar untuk terbang…

If last week I was at KT attending a conference on KM,  listening and understanding the academia’s take on the matter, the book above talks about the practical-KM in the industry – ole2 from US (beli thru Amazon kat sana, my bro brought it back for me, TQ!).

My interview is set sometime next week. Tengah dok kalut prepare the presentation. Doakan k? Thanks…