Mentari Muncul Lagi…

Ever since I found out I managed to bag the English test last Friday, terasa lapang dada yang teramat (kalau tak caya, try asking Ayu on how depresing  I was like after the test and before the result was out, huhu…).

Dekat opis boleh lagi maintain – sibuk dengan kerja bagai, bila balik rumah terus tukar mode. Luckily Ayu is always there for me🙂.

Thus automagically to commemorate my little2, small2 attainment , my default song over the past two days is ‘Mentari Muncul Lagi’.

Layan beb lagu ni, teringat zaman2 kat Salford dulu lak 8)

So, sekarang ni tengah dok layan non-stop blog student2 yang sedang/telah amik Ph.D for inspiration and motivation before the interview session in 10 days time ….

This entry for instance enlighten me about the different type of Ph.D research…

4 responses to “Mentari Muncul Lagi…

  1. share la url blog² student phd tu, nak kasi boost jugak semangat ni. am about to start mine too this july

  2. and guess what, she (the link u put in your entry) was my ex-colleague when i was still an industrial practitioner with one of our main telecommunication company

  3. untungnya….lepas master, phd pula
    saya ni dah lulus interview dalam jabatan, kp tak bagi sambung dengan bermacam alasan.

  4. DeLinn, boleh2, nanti saya compile dan letakkan di sidebar k?🙂

    Zany, kena terus mencuba. Mcm kes sy, tahun lepas jabatan dah luluskan, tapi sy tak dapat akhirnya disebabkan tak cukup tempoh menunggu (2 tahun). Sy cuba lagi tahun ni. Kalau ada rezeki, Insya Allah…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s