Interview…

Selesai sudah my HLP’s interview. Now comes the waiting game…

This year there were quite a handful of candidates from my department eyeing for the ever elusive scholarships’ spots. Unlike last year, this year’s session was done in the afternoon. I was the 4th person in the queue…

Although this was my 3rd time being grilled in the interrogation room for HLP😉, there’re still some butterflies left in my stomach one, huhu. Mau idaknya, nak mengadap the DG himself who’s flanked by 2 others senior directors.

Nervous tak yah cakap ler. Mmg kena banyak selawat nak kurangkan tension tu…

Alhamdulillah, the interview session went well based on the feedback I received from the panels. Hmm, now that the hardest part is history, kena tunggu jelah. Rasanya dalam sebulan gitu result akan keluar, Insya Allah.

Compared to last year, this year somehow or rather, I found myself praying harder than ever…

2 responses to “Interview…

  1. seronok je baca org interview , lepas tu dpt offer. Alhamdulillah.

    saya interview lepas tapi KP tak lepas dengan alasan tak masuk akal (mode: mcm2 rasa). Tahun dpn dah tak boleh apply, dah 41.

    Harapan letak pada anak-anaklah pulak lepas ni. Moga perjalanan mereka mudah hendakNYA.

  2. Zany, there’s always a silver lining. Dah tentu ada hikmah di sebalik yg terjadi. Insya Allah, pintu rezeki sentiasa terbuka luas.

    Mcm kes saya tahun lepas, mmg sy nak sangat2 nak sambung belajar, ditakdirkan permohonan tak berjaya. Bila saya muhasabah balik, baru sy perasan research proposal sy tu memang tak solid langsung. Kalau sy continue juga, mmg cari nahas…

    This year around, sy polish lagi my proposal dan cuba lagi. Kalau ada rezeki, Alhamdulillah; kalau tak, Insya Allah sy akan cuba laie….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s