Music Angel…

Memang mantap aaa benda alah nie…

Sebelum ni, dah lama gak dok mencari sejenis alat berteknologi tinggi yang mampu mengeluarkan bunyi2an buat menemani di kala kebosanan yang melampau…

Jadinya, 7 purnama yg lepas, adalah la tergoda dengan Cik H***r. Beratus gak ler berabis. Balik rumah, dlm my SOHO tak clear la pulak bila dengar radio.

Reception gitu2 jer. Terus angkat letak kat depan, jadi dvd player dan yang sewatktu dengannya🙂 …

2 purnama kemudiannya, terpandang la Cik P*****s. Kurang seringgit je nak cecah RM100. CD player merangkap FM.

Rupanya kualiti pun sama gak mcm Cik H***r. Radio tak clear, sama jer. Letak kat kitchen, pasang bila memasak (maggi selalunya) …

Akhirnya, selepas puas menanti dan mencari2, terjumpa dengan Cik Music Angel ni masa tengah menyopping (post-EidFitri) di Plaza Massalam. Masa memula terdengar, terkejut dan terkompius kjp.

Kecil bebenar, tp performance mantap. Sound kira okey (ada la ilmu skit2. Dulu masa kat Salford, selalu ikut Sr. Hilmi ngan Tn Eris pi Bill Hutchinson, test drive Marantz, Wharfedale, B&W, huhu…)

For RM70, I would recommend this player for those who are looking for a compact and portable (literally) music player. The sound is crisp and clear, FM reception is amazingly SUPER and the battery life is WONDERFUL…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s