Monthly Archives: January 2011

Unbelievable…

Anfield no more?

Seriously, I didn’t see this one coming. Not in the middle of the season…

But looking from his perspective, sure tension gak. Liverpool macam tak ada gaya nak menang medal pun dlm setahun dua ni…

What ever it is, thank you En Torres for all the wonderful goals over the years. You’ll always be remembered as one of the finest goalscorers ever to grace Anfield. I guess, En Steven G would definitely be the one missing you the most…

His replacement? Hmmm,  I’m not too sure. Who can forget his Hand of God‘ in the World Cup of 2010 and subsequently his post celebration when Ghana failed to convert the penalty…

Hujan…

Pagi tadi kami ke Kajang – majlis aqiqah puteri sulung Pak Su :D. Lepas tu, ke Kota Warisan.  Kemudian balik ke Shah Alam. Sempat singgah di Karangkraf – borong buku…

Sepanjang jalan, hujan turun tak berenti. Banyak air bertakung atas jalan…

Masa nak ke Kota Warisan, ada satu kereta dah tersadai – terlanggar pokok…

Masa nak balik ke Shah Alam, ada ambulan terbalik. Hujan masih tak berenti…

Masa nak sampai di Shah Alam, ada kereta di tepi jalan menyonsang arus. Belakangnya dah bersepai…

Sahabat2 sekalian, hati2 bila memandu di dalam hujan. Ataupun bila2 masa anda di atas jalan raya. Malang sememangnya tak berbau.  Pesanan dan ingatan buat sy sekali…

15 saat…

To score such a marbelous goal, in the final of the Asian Cup which in the end became the decider of the hard fought and entertaining game was simply every footballer’s dreams. You couldn’t ask for a better technique than that…

That’s definitely his 15 seconds of fame…

Court…

Nope, it’s certainly not a basketball court, or badminton court but it’s this particular Court 8) …

Tutup akaun…

I’m on EL today. Jadi Mr Mama sekejap 🙂 …

Since dah tercuti hari ni, I decided to seize the day by visiting  Celcom’s branch @ Seksyen 9 to close my year-long BB account.

For termination purposes, I was told it can only be done at the branch since there’s a form that need to be filled in. Can’t be over the phone or at one of those blue cube thingys…

9:53 pg…

Individu yang bercuti kecemasan (ICK)
Errrr, saya nak tutup akaun BB saya…

Pegawai duduk di belakang kaunter (PBK)
Boleh, minta IC Encik…

Selepas beberapa ketika…

PBK
Tolong tulis nama, no IC dan tandatangan di borang ni…

Selepas beberapa ketika (again) …

PBK
Ini salinan borang pembatalan akaun Encik. Itu saja…

ICK
Errr, dah? Sekian, terima kasih.

Me likey…

55 days…


I believe 55 Days: The Fall of Saigon is one of the most compelling and engaging documentaries, if not the most I ever saw. Makes you appreciate life much2 more…

There’s this saying that goes something like “What doesn’t kill you makes you stronger”…

Cinta Mama, Kasih Abah :) …