Selesai satu bab…

Alhamdulillah, minggu lepas dah selamat 2 borang permohonan dihantar; satu ke uni di sebelah rumah, satu laie di selatan tanah air.

Pertemuan sebelum ini dengan penyelia berpotensi (potential supervisoršŸ™‚ ) amat2 lah memberangsangkan. Harap2 sy diterima masuk untuk kemasukan September nanti (tp kalau tak silap, research student tak perlu tunggu September; boleh daftar bila2 jer ~ kena tunggu dan lihat)…

Proses nak isi borang permohonan kali ni tak sekalut macam masa nak pohon untuk MS dulu. Mungkin kerana semua sijil dan transkrip dah tersimpan kemas dalam fail.Ā Ā Sijil TOEFL yang sy amek tahun lepas pun saya masuk sekali; walaupun untuk local student, tak perlu amek pun.

And the best part, no more GRE laie. Pergh, memang tak sanggup dah nak amek exam tu, huhu…

Sekarang mmg saya dalam mode tak sabar nak jadi student balik. Tengah nak clear kan mana2 kerja yang tertangguh di pejabat…

2 responses to “Selesai satu bab…

  1. mmg serik giler rasanya ambik GRE dulu hahaha

  2. Setuju sesangat DeLinnšŸ™‚ …

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s