Demam Nora Elena Part II ….

Di satu petang, di sebuah hotel di Seberang Jaya …

“Kawan2, malam ni dinner @ 7:45 pm.” Tertera mesej di henpon.

“Apa barang 7:45? 8:00 baru cun…” segera kubalas.

“Apsal 8:00 lak? Nanti tak dan (tak sempat) nak pekena Nasi Kandar Line Clear. Kang kena beratuq panjang.” Dah tak sabar nak merasa nasi kandaq fofular pulau bunyinya…

“Huiisssh, Nora Elena tak abis lagi 7:45 tu. 8:00 ok la…”

8) ….

2 responses to “Demam Nora Elena Part II ….

  1. hahahaha penyakit…penyakit. tapi kalau missed, boleh tengok balik kat tonton.com.my. without iklan pulak, lagi masyuk, cuma kena tunggu lambat sikit lah. hehe

    • true2, memang masalah negara ni🙂. Tp kalau tengok thru web, hilang lak thrill nyer. Cam tengok delayed telecast of barca vs man u, huhu…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s