Lagi Best…

Petang semalam masa gi Giant, saja2 gi recce the latest MyVi. Cadang2 nya memang nak angkat satu, tapi bukannya sekarang. Insya Allah, 2015 nanti. Tu dia punya plan, hahaha… Well, if you fail to plan, you plan to fail kan?

Sebelum ini, ingat nak let go je WLY tu since dah nak jadi full time student balik. For the next 3 – 4 years, 1 car should be adequate. Tpnya bila masuk part kutip data nanti, definitely kena pi merata gak. Last2 pikir punya pikir, simpan jelah…

Masa berborak dengan the salesperson, baru tau rupanya booking for the new MyVi dah cecah 12,000 unit and the delivery period kurang lebih 1 ~ 2 bulan. Ganaih2…

Among the new features introduced especially on the Elegance version, I definitely loike the 6″ touch screen multimedia panel. Curlasss…

Btw, the new Kia Sportage looks kewl eh? Macam best jer… Cik Novelis amacam? Ada berani?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s