Register sudah…

Alhamdulillah, selesai sudah urusan meregisterkan diri semalam …

Memandangkan tempat yang nak dituju tak jauh mana dengan U11, ingatkan kalau bertolak @ 8:10 pg, kira just nice ler sampai dan tak payah beratur…

Rupanya ada yang lagi awal, huhu. Kena la parking Cik Red MyVi di tepi jalan…

Tapi nasib baik line tak berapa nak panjang. Lepas register nama dan ambil check list (termasuk beg goodies ~ makasih IGS), mula la melilau cari kaunter. Ada 6 semua sekali – Bursary,  Student Card, Health Department, Faculty, iPSIS/IGS and UiPS…

Dalam jam 10:30 pg, dah selesai semua. Kaunter paling cepat definitely kaunter Bursary – nak serahkan surat HLP jer untuk buktikan status sebagai pelajar tajaan.

Yang paling lama, kaunter Faculty. Lamanya pasal ramai betul postgrads bawah FSPU. Tunggu tu yang lama, proses semak dan serah borang kejap je :)…

Bila tengok kad pelajar,

“Eh! Dah jadi student balik rupanya aku ni…”

Update: Based on the letter handed out by the faculty staff, there’ll be a briefing session @ 12/9 – 2:30 petang. I loike 🙂 …

Next on the list, BMI @ Putrajaya to secure the study leave letter. Tentatively will either be this coming Friday or Monday next week. Btw, cuti raya tahun ni mmg panjangggg – extended hols. Nak kena abiskan baki cuti yg tinggal…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s